یک خورش بهاری خوشمزه + طرز تهیه

این خورش خوشمزه بهاری را حتما درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید. خورش نعنا جعفری و چاغاله بادام بسیار لذیذ خواهد بود

 

مواد لازم برای خورش چغاله بادام :

    گوشت: نیم کیلو

    چاغاله بادام : نیم تا یک کیلو    

    پیاز متوسط: 2 عدد

    نعنا جعفری : نیم کیلو

    نمک وفلفل وزرد چوبه : به میزان لازم

    آبغوره یا آبلیمو : به دلخواه

یک خورش بهاری خوشمزه + طرز تهیه

طرز تهیه خورش چغاله بادام :

مرحله اول : در این مرحله برای تهیه این غذا اول پیازها را خلالی خرد کرده و درون روغن سرخ کنید. حالا نوبت گوشت است. گوشت را هم درون روغن تفت داده تا آب آن کشیده شود.

مرحله دوم : در این مرحله مقداری چاغاله بادام را که خوب شسته و دم آنها را گرفته‌اید داخل خورش بریزید و کمی تفت دهید.

مرحله سوم : در این مرحله مقداری آب به محتویات قابلمه اضافه کرده و بگذارید تا بجوشد و گوشت آرام‌آرام بپزد. نعناع جعفری را هم بعد از شست‌وشو و خشک‌شدن، خرد کرده و درون روغن تفت دهید تا آب سبزی گرفته شود، ولی مراقب باشید رنگ آن تغییر نکند.

مرحله چهارم : در این مرحله وقتی که گوشت خورش نیم‌پز شد، سبزی‌های سرخ شده را به آن اضافه کرده و سپس نمک و فلفل غذا را هم بریزید. برای ترشی این غذا بهتر است از آبغوره یا آبلیمو استفاده بکنید.

تهیه و گردآوری : گروه آشپزی پرداد / منبع : دلگرم

 

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه