نگهداری از شیر پاستوریزه

نگهداری از شیر پاستوریزه - تصویر 1

شیر استریل یا UHT را می‌توان در خارج از یخچال به مدت شش هفته نگهداری کرد. ولی پس از باز کردن باید در یخچال نگهداری و حداکثر طی یک هفته مصرف شود. پرسنل اداره بهداشت به هیچ‌وجه مصرف شیر خام را توصیه نمی‌کنند ولی چنانچه شیر خام در منزل مصرف ‌شود باید قبل از مصرف کاملا جوشانده شود. عملیات جوشانیدن شیر باید به شکلی باشد که پس از حرارت‌دهی و به جوش آمدن شیر به مدت زمان یک دقیقه به هم زده شود تا حرارت به تمام نقاط آن برسد و پس از آن خنک شده و در یخچال نگهداری شود. جوشاندن شیر تاثیر مخربی روی ویتامین‌های شیر دارد. بنابراین باید حتی‌الامکان از شیر پاستوریزه استفاده کرد.
نگهداری از شیر پاستوریزه،طریقه نگهداری از شیر پاستوریزه،اسرار خانه داری

منبع:خانواده سبز
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه