مواد مورد نیاز: كتف مرغ طرف ساق ران: هشت عدد زعفران آب‌كرده: دو قاشق سوپخوري آرد ذرت: 80 گرم كاهو و روغن مایع: از هر کدام 100 گرم ليموي تازه: يك عدد سيب‌زميني سرخ‌شده: 150 گرم گوجه‌فرنگي، خيارشور براي تزئين:به ميزان لازم مواد مورد نیاز برای خمير بَنيه: آرد گندم: 100 گرم بيكينگ‌‌پودر: يك قاشق سوپخوري ماء‌الشعير: نصف پيمانه روغن مايع: چهار قاشق سوپخوري زعفران آب‌كرده: دو قاشق سوپخوري سفيده تخم‌مرغ: پنج عدد نمك و فلفل: به ميزان لازم

مواد مورد نیاز:طرز تهیه كتف مرغ با خمير بنيه - تصویر 1
کتف مرغ طرف ساق ران: هشت عدد
زعفران آب‌کرده: دو قاشق سوپخوری
آرد ذرت: 80 گرم
کاهو و روغن مایع: از هر کدام 100 گرم
لیموی تازه: یک عدد
سیب‌زمینی سرخ‌شده: 150 گرم
گوجه‌فرنگی، خیارشور برای تزئین:به میزان لازم
مواد مورد نیاز برای خمیر بَنیه:
آرد گندم: 100 گرم
بیکینگ‌‌پودر: یک قاشق سوپخوری
ماء‌الشعیر: نصف پیمانه
روغن مایع: چهار قاشق سوپخوری
زعفران آب‌کرده: دو قاشق سوپخوری
سفیده تخم‌مرغ: پنج عدد
نمک و فلفل: به میزان لازم


طرز تهیه:
در ابتدا کتف‌های مرغ را پس از شستن پوست گرفته از یک طرف برش دهید و آن را با دست برگردانید. "مواظب باشید که گوشت قطع نشود" در این حالت یک طرف استخوان صاف و طرف دیگر آن به صورت گلوله‌ای گوشت جمع می‌شود. آنها را در آرد ذرت و سپس خمیر بَنیه زده و با روغن شناور سرخ کرده و با انواع سبزی تزئین نمایید.
طرز تهیه خمیر بنیه:
سفیده تخم‌مرغ را با همزن برقی خوب زده تا پف کند کم‌کم آرد را افزوده و سپس روغن مایع ماءالشعیر، بیکینگ‌پودر، زعفران، نمک و فلفل را اضافه کنید تا مایه خمیر آماده شود.

گردآوری: گروه آموزش پرداد

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه